söndag 19 september 2010

18 september

Ingen hemgång ihelgen och tur vara väl det. jag var hemma på dagpermission, Alla vill träffas och prata och när jag kom tillbaka till sjukhuset var jag helt utmattad och bara kräktes. Det var visst några värden som ännu inte var bra så jag hoppas nu verkligen att allt är bättre på måndag. Underligt nog kommer dödsångesten framkrypande ibland hur man än kämpar emot. Jag och frugan har anmält oss till en parkurs för att komma på rät köl med oss själva.




Nu är jag trött igen undrar om jag orkar kola på valvakan. En liten stund iaf hoppas jag.


Hej då

Borttagning av sonder 17 september

Det där var inte kul. När man satte dit dom där plaströren kändes inget men av någon anledning ´fick dom intubera mej innan dom sövde. Det var inte kul fast det gick ju fort över.

Men vilket spectakel när katetern läckte igen!Det måste vara den enda kranen i världen som går rakt fram när den är stängd och tvärs när den är öppen.

Sicken soppa!! Men nu är det klart iaf och i princip skall jag kunna åka hem idag fredag

Hoppas

15 - 16 september

Inget att rapportera fast det är lagom kul att leva med en kateter. 2 gånger har jag råkat ut för läckage. En gång märkte jag det mitt i natten. Sicken bild det hade blivit om nån hade sett mej på 4-fota med ändan i vädret och en kateter ur ... liggande och torka upp kiss från golvet.

I morgon skall jag ta bort dom där typ sonderna som sticker ut från halsensen skall jag i princip kunna åka hem. I kväll tvättning och svält från kl 24 men det är ju som vanligt ju.


Natti