tisdag 13 november 2012

Tisdagen den 13 november 2012

Förlåt ni EL!!
Jag ber er alla EL som har legat sömnlösa efter att ni har läst min senaste inlägg men inte hört något av mig. Jag har helt enkelt haft det för bra!

Efter min senaste cancerprovtagning fick jag beskedet att det var negativt. Alltså ingen cancer. Jag/vi firade det med att åka till Spanien igen. 7 veckor!!

Jag mår helt enkelt jättebra (förutom en liten släng av vinterkräksjukan). Vi hade det underbart i Spanien. Underbara vänner, lugnt och skönt utan att oroa sig för varken det ena eller det andra och ett fantastiskt väder. Medan ni här i Sverige drogs med regn och regn och regn badade vi i poolen.

Det kan ju vara skönt för er som sliter med rehabilitering eller som just har fått diagnos eller ni som är mitt in i strålning och cellgift. Det finns ett bättr liv (iaf för många). Som danskarna säger: Man skall vara rädd om sig sålänge som man har sig.

Efter behandlingarna var till allas förvåning både mitt blodtryck och mina diabetesvärden helt normala. Men nu har det börjat röra på sig igen. Vid en provtagning i förrgår hade jag 120/200. Inte jättebra.. Det är iaf små problem. Så här ser det ut för mig nu;

Jag mår jättebra!
Jag har fått tillbaka min vikt (tyvärr och tack och lov).
Jag har fått tillbaka min skäggväxt (tyvärr)
Jag har inget luktsinne (tack och lov jag slipper en massa dåliga lukter och jag kommer iaf ihåg hur  blommor, nybakat bröd och min fru luktar.
Jag har inget  vidare smaksinne (tack och lov säjer min fru som nu kan servera mig vitlök i maten)
Jag har ett sår i munnen som svider om jag äter stark mat men det är ett litet pris att betala (man har tagit en biopsi igen men jag förväntar mig inte några dåliga besked.
Jag ligger inte längre vaken med rädsla för cancer men jag äter fortfarande antidepressiva morgon och kväll.

Så här är allt bra! Hoppas det är ok för er med ni EL!

Ha det allra bäst önskar

Er C-kompis Leif