fredag 10 september 2010

10 september Une nuit blanche

Natten mellan 9 och 10 sov jag inte en blund. Travade fram och tillbaka i koridorerna , läste lite i tidningen letade musik på youtube och fick flera sprutor mot värk och och illamående. Till slut kräktes jag enormt och tog sen en dusch och sedan var den natten gången. Och alla dessa tankar snurrande omkring som knott en sommarnatt. Man börjar märka av ångesten som man tidigare tog medicin mot men varit tvingad att låta bli av olika skäl.

Sov lite på morgonen men fick inte i mej mycket att äta eller dricka. Klockan 1 hade jag tid hos odontologen. Han konstaterade ett ganska stort öppet sår i ena sidan av munnen plus bitmärken efter visdomstanden plus svamp.

Vi hade en tanke jag och frun att vi skulle sätta oss på en servering och äta (mest hon då) en jag blev så trött så att vi fick vända. När jag precis hade kommit igenom svängdörrarna började jag att kräkas igen. Inte speciellt trevligt att stå i vestibulen och spy i en spypåse.

Sedan nya mediciner mot svampen och nya provtagningar osv. Jag har nu fått dubbel dos morfin för att jag skall kunna äta lite men den gjorde mej så trött så jag somnar framför tangentbordet.

Så innan jag slår huvet i skärmen önskar jag er alla''
Godnatt!!