tisdag 3 juli 2012

3 månaders kontroll. 3 juli 2012

Idag är det dags för den sista, förhoppningsvis, 3 månaderskontrollen. Om allt går bra idag och om biopsin på det bortopererade inte visar någon cancer, blir min nästa kontrollpunkt om bara 6 månader istället för 3.

Jag har inte sovit så bra inatt men det beror inte på att jag oroar mig. Åtminstone tror jag inte det. För att travestera å Bond: jag är varken skakad eller rörd. Kul va?

 Däremot har jag haft f-bnatt ont i halsen och sårstället. Låt oss hoppas att det inte har tillstött något efter operationen. Det skulle ta 4-5 dagar innan det är läkte. Idag är det dag 5. Nåväl vi får väl se idag kl halv 10. Troligen får jag väl besked om biopsin idag också.

Jag måste tacka er EL för alla kommentarer på min gnällblock och det förvånar mig fortfarande att nån ids läsa om när någon pratar av sig sina sjukdomar.

Flera har sagt att jag skriver med humor men det tänker jag inte ta åt mig. Det är varken frågan om nedärvda egenskaper eller tillägnat under livets gång. Nej! Det här får man nog tacka Anders, psykiatriker på Sahlgrenska, och hans arsenal av häxbrygderna. Serteralin på morgonen (fast nu håller jag på att fasa ut dom) Valdoxan till kvällen och som mellanmål några Sobril-

Det här skrivande har faktiskt hjälp mig mycket. Det är konstigt för att skriva så här är som att "flasha" sig i ett fönster med spegelglas i ett hyreshus mitt i stan utan att veta om ens någon, eller tusentals kollar.

Sådär! Nu är jag klar för dagen. Nu får ni läsa modebloggar, kändisbloggar eller vad ni nu läser. Jag fick faktiskt en idé där. Själv har jag aldrig läst någon. Kanske nån kan tipsa mig.

Ha det bäst ni alla EL och kom ihåg: Varje dag ovan jord är en bra dag.

Leif

PS
Om inte ovanstående lyckas muntra upp er kan jag tala om att kantarellerna har kommit i skogen. Visserligen små som gamla gylfknappar men enligt uppgift ljuvligt goda stekta i smör. Vi har redan fått ihop 2 dl (stort eller hur) av små gula gylfknappar.
DS