lördag 16 juni 2012

Problem igen!! den 16 juni 2012

Hej igen ni EL

Lite gnäll såhär på försommaren. Vet inte om jag har berättat att jag har tappat röstan. Har dessutom ett sår bak i halsen som inte vill läka. Jag har varit hos ÖNH som tog en biopsi på såret. Man hittade inget men jag skall tillbaka den 25. Hittade även en kula på bröstbenet. Gick för säkerhets skull till VC som sa åt mig att kolla med Onkologen. Naturligtvis var det ingenting men det är lite så det är nu för tiden. Så fort man känner något som man inte känner igen blir man ororlig.

Leden på bröstbenet (visste inte att man hade det där) var en svullnad beroende på min reumatism. Alltså inget att oroa sig för.
Hesheten ,som ibland gör att jag inte kan tala alls, är besvärande. Ibland talar jag utan besvär och ibland kan jag inte få fram ett ord. Enligt ÖNH beror det på strålskador och brukar uppträda några år efter strålningen. Det verkar inte klokt men jag har ju inget att sätta emot. Man får väl höra vad Onkologen säger nästa besök som är reden den 3 juli.

I övrigt mår jag iaf psykiskt så bra att jag nu börjar att trappa ner på antidepressiva.

Det känns verkligen konstigt att fortsätta att blogga när andra börjar slappna av och tänka på annat än sin cancer, men jag tror att det är såhär för många och jag har bestämt mig för att fortsätta med min blogg tills jag är helt friskförklarad om 4 år (eller .......) vilket som nu kommer först.

Hoppas att någon därute har nytta av det jag skriver. Till min stora förvåning är ni faktiskt många som läser detta.
Hoppas ni får ut något av det jag skriver och ha det bra