torsdag 9 september 2010

9 september snart dags för Brachy terapi

En fantastisk och snabb vändning sedan jag komm tillbaks till avdelningen. Kräkningarna har ´nästan helt upphört jag har tom idag ätit 1 ägg lite äpplemos och mjölk, blåbärssoppa och vatten sen tog det slut. Orsaken är att värken i mun och svalj halv ökat väsentligt. Det gör verkligen vidrigt ont och jag har ganska hög smärttröskel. Värken försvinner med morfinet men man känner sej tjatig och så (troligen en åldersnoja) ingen av personalen reagerar det minsta man får all smärtlindring man behöver. Grejen är att det inte verkar så länge.

Tillsammans med hustrun var vi idag på avdelning 56 som en förberedelse för behandlidngen nästa vecka. Det verkar vara en vad skall man säja "mysko" behandling som jag tror att jag går in på mer när jag har gått igenom den. Man känner så olika det som är mycket för en kan vara lie för en annan.

Konstigt nog verkar det som om nerverna börjar ge sig tillkänna nu igen efter alla dessa veckor. Jag tänker mycket och så klart om döden om vad som skulle hända med mina kära barn och barnbarn. Jag tänker på vad jag skulle missa. jag vet att jag har en bra prognos men den är inte 100% så jag tänker inte låta mej slås ner utan jag håller flaggan och humöret så högt jag kan men jag tänker heller inte blunda för vad som skulle kunna hända jag vill i så fall inte stå aldeles handlingfsförlamad. Alltnog! Situationen just nu:Svår värk i mun och hals. upptill 8 i en skala på 10. Nerver och humör ungeför det smma. Man hör talas om många återfall på kort tid och det verkar nog vara en stor risk för åtminstone det.

Nu har jag så mycket medicin i mig så de är rolig att jag skulle få ligga i en blykista eller hanteras som radioaktift avtal eller iaf kemiskt avfall från nån fabik om jag skulle gå bort nu LOL!!

Nu börjar morfin och sömntableter sätta in så jag änskar en godnatt till ni som eventuellt finns därjute och läser. Kanske tipsar någon som har motsvarande behandling at gå igenom. Jag hade önskat för mín del att edthade funnits i våras.

NAtti NAtti


Leif