onsdag 10 augusti 2011

Magnetröntgen 10 augusti 2011

Jaha då var det fixat med magnetröntgen. För ni som inte har genomgått denna undersökning går det till på följande sätt: Av med allt utom kalsingar och på med en välsittande figursydd nattskjorta design Landstinget. På en bänk och så naturligtvis in igen med något slags kontrastmedel i venerna. Jag fick förresten beröm för mina tydliga kärl. Visst är det en härlig känsla att man kan va bra på nåt va.

Sedan på med någon slags mask över huvudet och hörlurar för att utestänga ljudet och så wops in i maskinen som påminner om cat scan. Där låg jag i exact en timma och tio minuter. Dom frågade om jag ville höra på musik men dunkandet och gnisslandet för maskinen var ett bra substitut för musiken. Nu vet ni vad jag inte gillar i musikväg.

Som jag har skrivit förut har jag inte besked förrän om 14 dagar men efter att ha pratat med personalen kommer jag istället att imorgon bege mig till onkologmottagningen med sin fantastiska personal och be dom att fixa en annan läkare som kan ge mig besked.

Jag skall ändå in till Sahlgrenska imorgon på att få kortisonsprutor i höften och ena axeln. Det börjar nämligen bli förbaskat jobbit med värken i lederna (reumatism för den som har missat den informationen förut).

Så konstigt nog fast jag försöker intala mig att det är cancer igen och att jag skall förbereda mig på det fick jag en sån känsla när jag gick därifrån att det var en ofarlig tumör. Jag försöker slå det ifrån mej för jag tycker det är bäst att vara inte bara förbered utan INSTÄLLD på att det är cancer igen. På det viset blir ett negativt besked väntat och ett positivt en glad överraskning.

Spännande fortsättning följer i nästa blogg!!

Godnatt ni EVL (eventuella läsare)

Leif the "C"