lördag 7 juli 2012

Jaha. Västgötaklimax! 7 juli 2012

Ja då va en 3 månaders kontroll avklarad igen. Jag fick väl inga direkta svar. Svaret på biopsin från operationen hade inte kommit (och har inte kommit än idag). Allt sådant gör ju att man blir lite extra oroligl. Varför tar det så låmng tid? Har dom hittat nåt och skall dubbelkolla? Svar skall komma den 13 då jag har ett återbesök på ÖNH Sahlgrenska.

I vilket fall fick jag klartecken från min läkare Andreas. Han kunde inte se eller känna några underligheter men tycker vi skall röntga igen.

Dessutom är det ytterligare en 3 månaderskontroll innan vi går över till halvårskontroll. Enligt Andreas minskar riskerna för nya metastaser proportionellt med tiden vilket innebär att riskerna idag redan är mindre än för ett halvår sedan. I teorin alltså!

Nej jag skall inte låta gnällig. Allt väl än så länge. Om det skulle bli ett bakslag nästa vecka tar vi det problemet då. Tills dess lever vi som vanligt.

Som vanligt innebär ikväll ett 25 års kalas hos en av frugans syskonbarn. Temat är Rock&Roll. Det begreppet är inte det samma som för oss 40-talister som tänker på Elvis, pisseränna (en frisyr för den som inte vet), plisserade kjolar osv. R&R för en 25 åring är mer Kiss, Motörhet etc. Följaktligen håller jag nu på att klä ut mig i en Metallica t-shirt, svarta jeans, tatueringar (gnuggisar i form av smurfar..typ) och vackert grönt färgat hår och mustasch.

I övrigt är det faktiskt lite problematiskt nu. Sår som kommer och går under och på tungan. Såret efter det bortopererade såret vill inte heller läka som man lovat mig. Nu känns det ungefär som innan operationen. Hesheten kommer och går och iaf tycker jag att det för varje gång blir värre. Men...vem vet.

I alla fall är jag inte så jätteorolig. Jag känner att läkarena har allt under kontroll. Det tråkiga är ju alla man hör om som dör i Cancer. Det känns som det ökar dag för dag, men det är kanske inbillning.

Nej nu måste jag göra mig iordning för ikväll. Kom ihåg ni EL:

Varje dag ovan jord är en bra dag!!!

Tecknar er

C-kompis Leif